Skantz Distribution Våra tjänster

Skantz Distribution är ett väl etablerat och snabbt växande företag med god lönsamhet från start.

Skantz Distribution är ett väl etablerat och snabbt växande företag med god lönsamhet från start. Vi har en hög kompetens inom vårt område och arbetar efter kvalitetssäkra processer och rutiner. Skantz Distribution är ett företag med anställda som brinner för tredjepartslogistik. Skantz Distribution är ett väl etablerat och snabbt växande företag med god lönsamhet från start.
Order

Vi tar emot order från fax, brev, egna utvecklade e-butiker, externa e-butiker samt via vårt callcenter. Vi hanterar olika typer av orderimporter, fil, SOAP samt e-post.

Lagring

Vi lagrar era produkter i vårt säkra och tempererade lager på pall och plockplatser. Vi gör inleveranser dagligen och inventerar på er begäran. Via vårt OnLine system ser ni dagligen alla förändringar som sker på lagret.

OnLine System

Webbportalen utgör ett webbgränssnitt mot vårt lagersystem. Webbportalen innehåller aktuell bevakning av artikelinformation, orderbevakning och annan skrädaarsydd information som ger våra kunder full insyn i den dagliga verksamheten.

Plock & Pack

Vi plockar och packar order samma dag som de kommer in. Vi packar enligt era direktiv och ser till att det når er kund på överrenskommen tid. Orderplockning och packning sker med moderna hjälpmedel vilket ger en hög effektivitet.

E-Handel

Vi erbjuder er en egen webshop för slutkunder och för den egna interna orgnisation. Allt från enkla formulär till kompletta webshoppar som samverkar med vårt affärssystem. Vi hjälper även till med fotografering och bildredigering av prdukter som ska synas i e-butikerna.

 

Kontakta oss för pris på logistik och lagring

top

Ring oss 08-590 956 50

Optimusvägen 12 D, 194 34

Upplands Väsby

top